parallax background

ProdCompany

SOLUTII INOVATIVE PE TERMEN LUNG

  • Pentru realizarea proiectelor dumneavoastra dispunem de următoarea bază tehnico – materială: Atelier de prelucrări mecanice (strungărie, frezare, rectificare s.a.), Atelier de sudură şi confecţii metalice, Hală pregatire, Hală injectare, Hală finisare, Spaţiu de depozitare.
  • Ne desfășurăm activitatea în atelierul propriu de producție, dotat cu aparate și utilaje specifice activității desfășurate, sediul principal fiind în localitatea Hălăucești, judetul Iași (între municipiile Pașcani și Roman).
  • Producția societății ProdCompany este diferențiată, produsele find de o calitate și flexibilitate superioară, conform standardelor de calitate ISO și a standardelor europene SR EN 12566.

CINE SUNTEM?

ProdCompany este o societate cu capital integral românesc, înființată în anul 2000.

Activitatea de producție a firmei constă în fabricarea și desfacerea pe piața internă și externă a obiectelor din poliesteri armați cu fibră de sticlă.

Pentru a satisface cerințele clienților noștri punem la dispoziția acestora un ciclu de producție complet care acoperă toate etapele necesare realizării produselor.

CE FACEM?

Echipa Prodcompany asigura proiectarea şi fabricarea de produse din răşini poliesterice armate cu fibră de sticlă (PAFS)

destinate utilizării în domeniul feroviar, naval, precum şi pentru amenajarea spaţiilor de agrement,a sălilor de sport, bazinelor de înnot, stadioanelor, etc. Proiectarea, fabricarea şi repararea de piese de schimb, ansambluri şi subansambluri pentru vehicule.

barca

Ambarcațiuni

piscina

Piscine

parc

Parcuri tematice

rezervor apa

Rezervoare apă

sanitare

Obiecte sanitare

scaune

Scaune

taraba

Mobilier piață

cos

Recipiente deșeuri

ponton

Pontoane

butoi

Butoaie

tren

Vagoane

auto

Automotive